Borta för dagen var: Ante, Axel, André, Oliver och Charlie

Punkterna att tänka på idag var:
1. Tävlingsmomentet
2. Skottlinjen
3. Rätt sida

I första perioden tar vi ledningen med hela 4-0 innan TAIF reducerar med endast 5sek kvar av perioden.
1-0 gör Charlie J på en retur framför mål. 2-0 gör Alwin med ett snyggt skott ifrån vänsterkanten.
Efter fint förarbete och pass av Theo sätter Edvin 3-0. Theo gör sedan 4-0 med ett skott imellan målvaktens ben.

Andra perioden börjar vi lite lamt och bjuder in TAIF i matchen. Vi förlorar perioden med 1-3. Målet görs av Theo genom en fin spelvändning i mittzon där Wille spelar back/backt till Sigge som i sin tur spelar pucken rakt fram till Sigge K som sedan spelar in pucken i övre slottet till Theo som stänker upp pucken högt!

I pausen diskuterar vi dagens punkter och att vi måste agera rätt på tekningar i egen zon. Vi slarvar också vid egen blå där ytterforwards förlorar många viktiga puckar.

I tredje perioden kvitterar TAIF till 5-5 innan vi genom två kontringar trycker in både 6-5 och 7-5 genom Theo.